Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ünnepeljük nőiségünk!

- 2023. 03. 01. 00:00:00

"Köszönet a nőknek. Köszönet neked, aki megszültél. És neked, aki a feleségem voltál. És neked, te harmadik, tizedik, ezredik, aki adtál egy mosolyt, gyöngédséget, egy meleg pillantást, az utcán, elmenőben, vigasztaltál, mikor magányos voltam, elringattál, mikor a haláltól féltem. Köszönet neked, mert szőke voltál. És neked, mert fehér voltál. És neked, mert a kezed szép volt. És neked, mert ostoba és jó voltál. És neked, mert okos és jókedvű voltál. (...) Köszönet a nőknek, köszönet."

/Márai Sándor/

Szerencsés vagyok, hisz oly sokféle nőt ismerhettem meg eddigi életem során! Oly sokféle sorsot, álmot, amiről soha nem gondoltam volna, hogy léteznek. Mi nők, páratlanok vagyunk!

Páratlanul tudunk szeretni, gondoskodni, áldozatot hozni a családunkért! Jártányi erőből, utolsó forintból is csodát varázsolni! Utolsó idegszállal is kapaszkodni a nyugalmunkhoz és a békéhez!

Bízni, remélni, küzdeni bátran!

Hiszen a nőnap is így született, hogy bátor nők kiálltak a jogaikért, mellyel egy egész világnak mutattak példát és mára a NEMZETKÖZI NŐNAPot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon.

Gyengék vagyunk, mégis erősek! Világot megváltók, álmodozók, feltalálók!

Szeretném, ha minden nő ünnepelve lenne, ezért szokatlan módon arra kérlek Téged, hogy nőként is köszöntsd nőtársad egyedi idézetes kártyáink egyikével:

Mi is készültünk Neked egy meglepetéssel! 

20%-os kedvezménykuponunk 2023.03.01-03.08. közt érvényes: OROKSZEPNO23