Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AJÁNDÉKÖTLETEK

Jobb adni, mint kapni! - tartja a mondás, hiszen az ajándék nem a pénzről szól, hanem a szeretetről és háláról, melyet kézzelfogható formába szeretnénk átadni!

Néhány szempont a tökéletes ajándék kiválasztásához:

 1. Ne magadból indulj ki!
  Gondold végig milyen az ajándékozott személy! Lehet romantikus, lehet gyakorlatias, lehet minimalista, lehet bohém. Lehet ami neked nem tetszik, azért ő rajong, vagy fordítva. A tökéletes ajándékot akkor fogod megtalálni, ha felidézed a közös beszélgetéseket, vagy igyekszel óvatosan puhatolózni, minek örülne igazán.

 2. Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!
  Ha kollégának, esetleg az ovónőnek, tanárnőnek keresed a tökéletes ajándékot, akkor nem szükséges mély érzelmeket átadó ajándékot választani, nem is venné ki magát jól a dolog. Viszont megfigyelheted az ajándékozott stílusát, milyen színekkel veszi körbe magát, mit visel szívesen és ezen információk mentén rábukkanhatsz kínálatunkban a tökéletes ajándékra!

 3. A tökéletes ajándéknak mondanivalója van!
  A tökéletes ajándék titka abban rejlik, hogy extra tartalommal bír, legyen az egy babahajas ékszer, egy háziállat emlékőr, vagy a kedvenc virágából készült ékszerszett. Tudd, hogy az ajándékozottnak nem az fog számítani, hogy 10-20 ezer forintot költöttél, hanem az, hogy emlékszel, hogy kreatív és figyelmes ajándékot választasz számára.

 4. Ha minden kötél szakad, tökéletes választás az ajándékutalvány!
  Bízd a választás örömteli szabadságát az ajándékozottra, plusz így egy gyors és praktikus ajándékkal tudod meglepni őt. Ajándékutalványunk igényes kartonra nyomtatva, egyedi tematika alapján kérhető. Például, ha nászajándékba szánod az utalványt, akkor a leírásba belefogalmazzuk, hogy az esküvői csokorból készült Emlékőrre váltható be.

Az alábbi ajándékötleteket kategóriákba szedtük, így könnyebben el tudsz igazodni kínálatunkban.