Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan küldjem el a friss esküvői csokrot?

Miután megszületett az elhatározás, hogy friss esküvői csokrodat velünk szeretnéd Emlékőrbe foglalni, előfordulhat, hogy nem megoldható a személyes találkozó, ezért összeírtam egy gyorstalpalót, hogyan marad tökéletes állapotú az esküvői csokrod, míg eljut hozzánk:
 

 1. A házasságkötés után tedd friss vízbe az esküvői csokrot egy hűvös, árnyékos szobába. /Extra tipp: a hortenziák a hideg víztől még jobban elhervadnak, számunkra a kézmeleg víz az ideális./
   

 2. Amennyiben hétvégén volt a lagzi, hétfőn első dolgod legyen előkészíteni és feladni elsőbbségi csomagként az esküvői csokrot. Természetesen nem tragédia pár nap csúszás sem, de sűrűn cseréld alatta a vizet.
   

 3. Amennyiben nagyméretű Emlékőrt szeretnétek készítteni, /hasáb, falióra, süteményes tálaló/ lehetőleg a teljes csokrot küldd el részemre, a szárát nedves papírtörlőbe, majd nejlonzacskóba csomagolva, így tud nedvességet felvenni az út során is az esküvői csokor.
   

 4. Ha ékszerben vagy kisebb dísztárgyban gondolkodtok, elegendő az esküvői csokor fő virágaiból 1-1 darabot levágni 10 cm-es szárral és úgy betekerni vizes papírtörlőbe a száraikat, majd nejlon zacskóba tenni.
   

 5. A feladáshoz válassz egy nem túl nagy, de nem is túl kicsi dobozt és a virágok mellé mindenképp tégy térkitöltőnek összegömbölyített újságpapírt.
   

 6. Akármilyen futárszolgálattal küldöd az esküvői csokrod, csak akkor add fel, ha másnap is munkanap van, ne álljon a raktárban egy teljes hétvégét.
   

Kérlek írj mikor várhatom a csomagod, hiszen aprólékos munkával dolgozom majd fel az Emlékőrhöz, amire időt kell felszabadítanom.

A csomag feladáshoz szükséges adatok: 

8112 Zichyújfalu, Wesselényi u. 26. 
Telefon: 20/269-77-44
E-mail cím: orokszepinfo@gmail.com

 

Jó készülődést és sok boldogságot kívánok:
Nagygálné Csilla 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: #esküvői csokor tartósítás