Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5000 Ft ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOT ADUNK
2023.09.30. ÉJFÉLIG!

Eljegyzési gyűrű méret titokban

Felemelő pillanat egy szerelmes pár életében a lánykérés, melyet a tökéletesen kiválasztott eljegyzési gyűrű koronáz meg! Most adunk néhány tippet, hogyan tudd meg kedvesed eljegyzési gyűrű méretét lebukás nélkül!

 

Eljegyzési gyűrű méret szemre

Az első és legfontosabb, hogy soha ne hagyatkozz szemre! Főleg ha a szakmád nem ékszerész, mert nagyon csekély az esélye, hogy jól választasz. Igen, evidens, hogy ismered életed párjának minden porcikáját, de ezúttal tizedmiliméterek fognak dönteni

 

Eljegyzési gyűrű méret közösen

Nem, nem a meglepetést kell elrontani, csupán kell egy kis furfangot alkalmazni. Akár egy kirándulás alkalmával, akár egy nyaraláson jó megoldás lehet a bazárban közösen nézegetni és a gyűrűk irányába terelni kedvesed figyelmét. Itt nem csak a tökéletes eljegyzési gyűrű méretére derülhet fény, de egyből látod mi az ami tetszik és mi az amit egyáltalán nem viselne szívesen szerelmed.

TIPP: Amennyiben eddig nem vonzott a vásárlás és nagyon idegennek érzed a szituációt, olvass tovább!

 

Eljgyezési gyűrű méret meghatározása másik gyűrűről

A legszerencsésebb helyzet, ha szerelmed már most rajong a gyűrűkért és a gyűrűs ujján is visel ékszert. Ebben az esetben mi sem egyszerűbb, mint kölcsönvenni és az alábbi gyűrűméret meghatározó segédletünket kinyomtatva megnézni, hogy melyikhez passzol.

GYŰRŰMÉRET MEGHATÁROZÓ SEGÉDLET

Itt nagyon fontos megjegyeznem, hogy kizárólag aktív használatban lévő gyűrűt válassz!

 

Eljgyezési gyűrű méret meghatározása barátnővel

Az ideális jelölt a legjobb barátnő, aki készséggel fog segíteni Neked, hiszen ez a feladata! Minden nő rajong a romantikáért, így kizártnak tartom, hogy nemleges választ kapnál egy ilyen segítségkérésre.

 

Amennyiben megvan a méret, írj és megvalósítjuk neked a tökéletes, valódi növényeket rejtő eljegyzési gyűrűt! :)

 

Nagygálné Csilla