Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adj Szeretteidnek életre szóló karácsonyi ajándékot!

A karácsony a szeretet ünnepe,s bár már elcsépelt ez a mondat, mégis hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, így túlságosan sok semmitmondó csecsebecse fogy a boltok polcairól.

 

Az idei év legyen más!

 

Az ajándék akkor az igazi, ha a szívhez szól, ha plusz értéket hordoz magában, melyet nem lehet pénzben mérni! Ez az érték legyen egy közös emlék, mely összeköt az ajándékozottal egy életen át! Emlékőr ékszereinkkel és dísztárgyainkkal lehetőséged nyílik igazán egyedi meglepetések ajándékozására!

 

Elsőként egy igazán szívmelengető Emlékőr típust szeretnék bemutatni, a baba és gyermekkor emlékét megörökítő ajándékokat.

 

Fotó: Borla Photo

 

A baba /első/ hajtincse igazi sláger az Anyukák körében, hiszen így mindig maguknál tudhatnak egy apró részletet gyermekükből. Általában kis copfot formálunk az elküldött hajfürtből és így kerül a kiválasztott ékszerbe, dísztárgyba.

 

A tincset a kedvenc virágokkal is összekombináljuk vagy igény szerint a gyantát megszínezzük!

 

Volt egy nagyon kedves történet még a nyáron: az Apuka ajándékba készíttetett két gyerkőcük hajtincseiből 2 különböző színű gyöngyöt Feleségének. Közben elmesélte, hogy a harmadik baba is úton van, így ha megszületett, majd az ő gyöngyét is el kellene készítenem.

Nagyon jó érzés olyan ékszereket készíteni, melyeket később igazi kincsként viselnek!

Volt már példa első kihullott tejfogból rendelt medálra is, s bár bevallom először meghökkentem, végül sikerült egy ízléses Emlékőrt összehoznunk a megrendelő igényeit figyelembe véve.

 

Ne habozz, ha elültettem a gondolatot a fejedben! Lepd meg Párodat, Keresztanyut vagy a Nagyit Karácsonyra, ez az ajándék biztosan telitalálat lesz!

Baba-Gyermek Emlékőr

Tartalomhoz tartozó címkék: #babahajas emlékőr