Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÉLETED CSODÁIT
MI ÉKSZERBE FOGLALJUK NEKED!

Adj életre szóló karácsonyi ajándékot!

Az ajándék akkor az igazi, ha a szívhez szól, ha plusz értéket hordoz magában, melyet nem lehet pénzben mérni!

Ebben a szellemiségben szeretnék most egy szívszorító Emlékőr típust bemutatni.

Szeretted Emlékőre

Sajnos már nagyon fiatalon találkoztam az érzéssel, melyet egy közeli Családtag elvesztése okoz.
Sokként hatolt lelkembe a soha többé felfoghatatlansága. Azt hiszem ezt a fájdalmat nem lehet szavakkal leírni. Egyedül az adott erőt, mikor a temetés után drága Nagymamám karikagyűrűje hozzám került. Mindig mikor erre a gyűrűre nézek, eszembe jut óvó keze, ahogy utamat egyengette napról-napra már pici koromtól.

Én és a Nagymamám

 

2 évvel ezelőtt egy fiatal Hölgy hasonló helyzetben volt és egy különleges kéréssel fordult hozzám:  mégpedig az Ő Nagymamájának aranygyűrűjét el tudnám-e készíteni egy medálba foglalva, virágokkal megkomponálva? Természetesen igent mondtam, így született meg életem első karikagyűrűs Emlékőr ékszere. Amikor átadtam ez elkészült medált, a nyakamba borult a meghatottságtól.

Ezt az ékszert soha nem fogom elfelejteni, olyan mélyen érintette a lelkemet!

 

Azóta is rengeteg ilyen megkeresést kapok. Sokan egy kis hajtincset őriztek meg Hozzátartozójuktól, melyet szeretnének mindig maguknál tudni ízléses formában. Ezekből a tincsekből legtöbbször medál születik, de a teljes ékszer és dísztárgy-kínálatunk rendelkezésére áll a Megrendelőnek.

 

 

Néhány hete egy új elképzelésnek is sikerült eleget tennem: az Édesapa kézírásával és hajtincsével készült medált kért ajándékba egy Vásárlóm. A kézírást úgy helyeztük a virágszirmok közé, mintha önmagában lebegne a medálban, ezáltal megőriztük annak légies karakterét.

 

Tudom, Szeretteinket soha nem hozhatjuk vissza, de a lelkünknek megnyugvást adhat
egy apró Emlékőr, melyet mindig magunknál tudhatunk!

 

Kínálatunkat itt találod: SZERETTED EMLÉKŐRE