Téli mese nagy íves gyűrű
Téli mese nagy íves gyűrű
Egyszer volt, hol nem volt egy mesebeli gyűrű, melyben tűzpiros borbolya bogyók táncoltak erdei turbolyával karöltve. A téli mese nagy ívelt gyűrű egyszerre visszafogott és elragadó, így tökéletes kiegészítője lesz Ünnepi szettednek! A nagy ívelt gyűrű klasszikus formavilágával a hétköznapokban is hordható darab és a lencsés gyűrűkkel ellentétben nem akad bele a ruhádba! Jelenleg 3 méret közül tudsz választani a lenti méretválasztóban. M-es belső átmérője 1,8 cm L-es belső átmérője 1,9 cm XL-es belső átmérője 2 cm   Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!
not rated 3990 Ft Opciók választása
Rózsaszín ragyogás nagy íves gyűrű
Rózsaszín ragyogás nagy íves gyűrű
Egy igazi csajos összeállítással is készültem idén az ünnepekre, elvégre a rózsaszín ennyi árnyalatát bűn lenne kihagyni a repertoárból. :) Halvány és élénk rózsaszín sóvirág, pünkösdi rózsaszirom és ciklámen levél lett megbolondítva egy kis roséarany fóliával. A nagy ívelt gyűrű klasszikus formavilágával a hétköznapokban is hordható darab és a lencsés gyűrűkkel ellentétben nem akad bele a ruhádba! Jelenleg 3 méret közül tudsz választani a lenti méretválasztóban. M-es belső átmérője 1,8 cm L-es belső átmérője 1,9 cm XL-es belső átmérője 2 cm   Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!
not rated 3990 Ft Opciók választása
Csipke álom nagy íves gyűrű
Csipke álom nagy íves gyűrű
Szerelem volt ez első látásra, kérem szépen! Megláttam egy csipkére emlékeztető tányéros hófehér virágot, ahogy ringott a szélben és azonnal megjelent előttem ennek a gyűrűnek a képe. Elegáns, légies hatásával bátran ajánlom ünnepi alkalmakra is! A nagy ívelt gyűrű klasszikus formavilágával a hétköznapokban is hordható darab és a lencsés gyűrűkkel ellentétben nem akad bele a ruhádba! Jelenleg 3 méret közül tudsz választani a lenti méretválasztóban. M-es belső átmérője 1,8 cm L-es belső átmérője 1,9 cm XL-es belső átmérője 2 cm   Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!
not rated 3990 Ft Opciók választása
Vadszőlős nagy íves gyűrű
Vadszőlős nagy íves gyűrű
A vadszőlő igazi nagyágyú az őszi levelek arzenáljában, cakkos formájával és ezernyi árnyalatával feledhetetlen látványt nyújt ilyenkor októberben. Ezúttal gyűrűt készítettem belőle és a vörös levelek mellé egy csepp kék festéket is cseppentettem felidézve az igazi esős őszi hangulatot. A nagy ívelt gyűrű klasszikus formavilágával a hétköznapokban is hordható darab és a lencsés gyűrűkkel ellentétben nem akad bele a ruhádba! Jelenleg 3 méret közül tudsz választani a lenti méretválasztóban. M-es belső átmérője 1,8 cm L-es belső átmérője 1,9 cm XL-es belső átmérője 2 cm Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!
not rated 3990 Ft Opciók választása
Bori bodzás-kertje nagy íves gyűrű
Bori bodzás-kertje nagy íves gyűrű
A bodza május-júniusban a legkedvesebb virágom, nem csak különlegesen szép növény, hanem isteni szörpöt is tudunk készíteni belőle, valamit immunerősítő hatása miatt a népi gyógyászat kedvelt növénye. Bori barátnőmnek pedig kipattant a fejéből a szikra, hogy mindezek mellett remekül mutatnának a kis ernyők az ékszereimben. Így született Bori bodzás-kertjének kollekciója, amit ő maga gyűjtött össze nem kis munkával az elmúlt hónapban. A bodzához egy kis rózsaarany füstöt is csempésztem, így lett igazán ragyogó az összhatás! Mivel idénynövényről van szó, ezért a készletek elfogyása után nem tudjuk azt pótolni, így kalkuláljon aki rendelni akar! A nagy ívelt gyűrű klasszikus formavilágával a hétköznapokban is hordható darab és a lencsés gyűrűkkel ellentétben nem akad bele a ruhádba! Jelenleg 3 méret közül tudsz választani a lenti méretválasztóban. M-es belső átmérője 1,8 cm L-es belső átmérője 1,9 cm XL-es belső átmérője 2 cm Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!
not rated 3990 Ft Opciók választása
Hortenzia nagy íves gyűrű
Hortenzia nagy íves gyűrű
A hortenzia a szerelem és a teljesség szimbóluma, virágait rengeteg színben ontja a nyár folyamán. Az én kedvencem a fehérből világoskékbe hajló szirmok, mert sugárzóan tiszta és elegáns hangulatot keltenek. A gyűrűben mixek találhatóak, vagyis kerülhet bele egészen világos, szinte fehér, de kék, lila, zöldes vagy pink virág is. A nagy ívelt gyűrű klasszikus formavilágával a hétköznapokban is hordható darab és a lencsés gyűrűkkel ellentétben nem akad bele a ruhádba! Jelenleg 3 méret közül tudsz választani a lenti méretválasztóban. M-es belső átmérője 1,8 cm L-es belső átmérője 1,9 cm XL-es belső átmérője 2 cm Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!
not rated 3990 Ft Opciók választása
pitypang gyűrű
Pitypangmagok keringője nagy íves gyűrű
Légiesen tökéletes pitypangernyők sorakoznak ebben az áttetsző gyűrűben. Nagy kedvencünk ez a virágocska, ami az ITT ÉS MOST jelentéssel bír. Ez a különleges gyűrű segít a negatív energiák elengedésében és kívánságaink teljesülésében. Kiválóan harmonizál egy laza utcai viselettel, de bátran ajánlom ünnepi kiegészítőnek is! Az üvegtisztaságú gyanta ölelésében a növény minden részletére fény derül, így válik hordhatóvá egy ilyen törékeny apró kis mag is. A nagy ívelt gyűrű klasszikus formavilágával a hétköznapokban is hordható darab és a lencsés gyűrűkkel ellentétben nem akad bele a ruhádba! Jelenleg háromféle méretben vásárolhatod meg M, L és XL méretben, válassz a lenyíló fül segítségével! Viseld magadon a természet ajándékát! Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!    
not rated 3990 Ft Opciók választása