Sellőtánc karperec New
Sellőtánc karperec

Valódi tengericsillagok és kagylók örök ragyogása lehet a Tiéd, ha a Sellőtánc karperecünket választod!

Ebben a csodás harmóniában türkiz és arany csillámok keverednek a valódi homokkristályokba, rajta csillagok és kagylók pihennek korallzátonyokat megidéző színpompás virágok közt.
Vedd meg a hozzá illő medált is ITT!
Jelenleg 3 méret közül tudsz választani a lenti méretválasztóban.
Kicsi 6 cm-es belső átmérővel Normál 6,5 cm-es belső átmérővel Nagy 7,3 cm-es belső átmérővel
Mérési útmutató ITT!
Viseld magadon a természet ajándékát!   Csomagodat a rendelés leadásától számított 7 munkanapon belül útnak indítjuk! Amennyiben szeretnéd 4 napon belül kézhez kapni, kérlek válaszd az EXPRESSZ SZÁLLÍTÁSI MÓDOT a megrendeléskor, így kiemelt gyorsasággal készítjük a kiválasztott ékszereidet. Minden további információt megtalálsz a szállítási lehetőségekről ITT!  
not rated 6890 Ft Opciók választása
Sellőtánc körmedál New
Sellőtánc körmedál

Egy valódi tengericsillag örök ragyogása lehet a Tiéd, ha a Sellőtánc medálunkat választod!

Ebben a csodás harmóniában türkiz és arany csillámok keverednek a valódi homokkristályokba, középen a csillag pihen korallzátonyokat megidéző színpompás virágok közt.
A 3 cm széles medál üveg-tiszta, felülete tökéletesen sima, fénye töretlen. Válaszd ki a lenyíló fül segítségével, hogy 50 cm hosszú szemes nemesacél lánccal vagy 45 cm hosszú nemesacél kígyólánccal küldjük! Viseld magadon a természet ajándékát!   Csomagodat a rendelés leadásától számított 7 munkanapon belül útnak indítjuk! Amennyiben szeretnéd 4 napon belül kézhez kapni, kérlek válaszd az EXPRESSZ SZÁLLÍTÁSI MÓDOT a megrendeléskor, így kiemelt gyorsasággal készítjük a kiválasztott ékszereidet. Minden további információt megtalálsz a szállítási lehetőségekről ITT!  
not rated 5490 Ft6490 Ft Opciók választása