Babahajas Emlékőr Virágkép New
Babahajas Emlékőr Virágkép

Mostantól nem kell a fiók mélyén végeznie gyermekeid első hajtincsének! Egyedi Virágképet készítünk, mely méltó dísze lesz otthonodnak!

Amennyiben egyedi grafikát is szeretnél, kérlek a rendelés leadása előtt írj privát üzenetet! Akár falra, akár polcra elhelyezhető, vagy hangulatlámpaként is funkcionálhat. Kérlek válassz a lenyíló fül segítségével, hogy szeretnél-e talpat hozzá és ha igen, milyet! Virágkép mérete: 18 cm átmérőjű, 1 cm vastag

A kapacitásunk véges, így kizárólag 5 db babahajas Virágkép rendelését tudjuk vállalni, hogy elkészüljön Anyák napjára!

Csomagodat a rendelés leadásától számított 7 munkanapon belül útnak indítjuk! Amennyiben szeretnéd 4 napon belül kézhez kapni, kérlek válaszd az EXPRESSZ SZÁLLÍTÁSI MÓDOT a megrendeléskor, így kiemelt gyorsasággal készítjük a kiválasztott ékszereidet. Minden további információt megtalálsz a szállítási lehetőségekről ITT!   Az Emlékőrök esetében az elküldött alapanyag megérkezésétől indul a 4 vagy 7 munkanap!       
Értékelés: 0 / 5
27900 Ft32900 Ft Opciók választása
Esküvői Emlékőr Virágkép New
Esküvői Emlékőr Virágkép

Menyasszonyi csokrod új életre kelhet egyedi Virágkép formájában!

Esküvőd napját őrzi minden virágszirom mely menyasszonyi csokrodban fellelhető, ne hagyd hát veszni őket! Esküvői Emlékőr ékszereink mellett most lehetőséged van Virágkép rendelésére is, melynek átmérője 18 cm, vastagsága 1 cm. A virágok nem teljes egészében kerültek a gyantába, ezáltal egy izgalmas, részletgazdag felületet hoztunk létre visszaadva a csokor érékes részleteit. Ha strassz volt a menyasszonyi csokor szárán, akkor azt is be tudjuk építeni a képbe. Amennyiben egyedi grafikát is szeretnél, kérlek a rendelés leadása előtt írj privát üzenetet! Akár falra, akár polcra elhelyezhető, vagy hangulatlámpaként is funkcionálhat. Kérlek válassz a lenyíló fül segítségével, hogy szeretnél-e talpat hozzá és ha igen, milyet!   A képen nagy virágfejek csak részletükben használhatóak, így ha konkrét kérésed van, egyeztessünk előre!   Csomagodat a rendelés leadásától számított 7 munkanapon belül útnak indítjuk! Amennyiben szeretnéd 4 napon belül kézhez kapni, kérlek válaszd az EXPRESSZ SZÁLLÍTÁSI MÓDOT a megrendeléskor, így kiemelt gyorsasággal készítjük a kiválasztott ékszereidet. Minden további információt megtalálsz a szállítási lehetőségekről ITT!   Az Emlékőrök esetében az elküldött alapanyag megérkezésétől indul a 4 vagy 7 munkanap!       
Értékelés: 0 / 5
27900 Ft32900 Ft Opciók választása