Back to Nyakékek

Türkiz pitypang gömbmedál

4190 Ft4490 Ft

Egyik kedvenc nyári színem a türkiz, így nem maradhat ki a nyári kínálatból! Pitypangmagok tánca tárul szemünk elé a türkizszínű gyantában.  A 2 cm-es gömb egy nikkelmentes gyöngykupakkal egészült ki, így lesz különleges kiegészítője nyári szettednek!

Viseld magadon a természet ajándékát!

Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!

Clear selection
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Mióta megismertem a gyantaöntés tudományával, kézművesként megtaláltam a nagy szerelmemet! Minden fában és fűszálban a leendő ékszerek szépsége köszön vissza. Sokszor van tele a táskám apró virágokkal, levelekkel, amiket nagy gondossággal préselek le Édesapám régi vaskos könyvében mikor hazaérek. Hihetetlen felfedezés, hogy mennyi csodát tartogat a természet, ha egy percre megállunk és odafigyelünk a környezetünkre. Miután a növények elvesztik nedvességtartalmukat, folyékony műgyantába szórom őket, ezután már csak pár óra és megmutatják milyen csodálatos ékszerek lettek. Nagy gondossággal saját kézzel polírozok le minden egyes darabot, hogy felületük elnyerje a tökéletes fényét és simaságát. Az Örökszép ékszerekre törhetetlenségi garanciát vállalok, küllemükkel ellentétben ugyanis egyáltalán nem törékenyek.

Az Örökszép ékszerek készítése hasonlít a zeneművek megkomponálásához: a hangok ez esetben virágok és levelek, nekem csak annyi a dolgom, hogy megteremtsem a harmóniát.
Benyusz Csilla

További információk

Nyakláncalap:

Nem kérek nyakláncot, Drapp hasított bőr nyakláncalap, Fehér organza nyakláncalap, Platina ezüstszínű nyakláncalap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.