Szeretted emlékére

5990 Ft7990 Ft

A halál nagyon kemény dolog, szerintem soha nem lehet felkészülni rá, szeretteink elvesztését pedig évekig tart feldolgozni.  Az én drága Nagymamámtól a karikagyűrűje maradt rám, amit folyton viselek és mindig rá emlékeztet, erőt ad a bajban. Ha szeretnél te is hasonló erejű emléket, most lehetőség van szeretted hajtincséből emlékőr ékszert készíttetni.

Nem kell mást tenned, mint a hajtincset elhozni nekem egy személyes találkozóra, vagy ha erre nincs mód, akkor postán elküldeni!

A lenyíló fül segítségével válaszd ki a rendelni kívánt ékszert!

A karperec kiválasztásához elengedhetetlen tudnod melyik méret való a kézfejedre, ennek leméréséhez itt találsz segítséget: Mérési útmutató

 

 

 

Clear selection
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Mióta megismertem a gyantaöntés tudományával, kézművesként megtaláltam a nagy szerelmemet! Minden fában és fűszálban a leendő ékszerek szépsége köszön vissza. Sokszor van tele a táskám apró virágokkal, levelekkel, amiket nagy gondossággal préselek le Édesapám régi vaskos könyvében mikor hazaérek. Hihetetlen felfedezés, hogy mennyi csodát tartogat a természet, ha egy percre megállunk és odafigyelünk a környezetünkre. Miután a növények elvesztik nedvességtartalmukat, folyékony műgyantába szórom őket, ezután már csak pár óra és megmutatják milyen csodálatos ékszerek lettek. Nagy gondossággal saját kézzel polírozok le minden egyes darabot, hogy felületük elnyerje a tökéletes fényét és simaságát. Az Örökszép ékszerekre törhetetlenségi garanciát vállalok, küllemükkel ellentétben ugyanis egyáltalán nem törékenyek.

Az Örökszép ékszerek készítése hasonlít a zeneművek megkomponálásához: a hangok ez esetben virágok és levelek, nekem csak annyi a dolgom, hogy megteremtsem a harmóniát.
Benyusz Csilla

További információk

Ékszer típusa:

Karperec, Gyűrű, Medál, Fülbevaló

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.