Back to 2017_nyár

Pitypangmagos gyöngy

990 Ft

Nem szereted a nagy, széles karpereceket, zavarnak viselés közben vagy csak egyszerűen nem a Te stílusod? Most Rád is gondolva készítettem el az új Örökszép gyöngykollekciót, melyből akár eggyel is feldobhatod szettedet!

Jól variálható, kreatív színkombinációkat alkothatsz belőlük, kifejezve saját személyiségedet, hangulatodat!

Ebben a gyöngyben légies pitypangmagok keringője elevenedik meg.

A gyöngy 14 mm széles, 9 mm vastag, a lyuk átmérője 5 mm.
/Pandora karkötőre is felfűzhető!/
Vásárolj hozzá ezüst színű karkötőalapot itt

Viseld magadon a természet ajándékát!

A műgyanta viselés közben tovább fényesedik, valószínűleg az emberi bőr az a polírozóanyag ami a legvégső fényt megadja az ékszernek. Ha mégis szeretnéd, puha ronggyal áttörölheted, de a legfontosabb, hogy ne érintkezzen alkohol tartalmú folyadékkal, parfümpermettel, tisztítószerekkel.

Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!

Az ár 1 db pitypang gyöngyre vonatkozik, a karkötőn szereplő színkombinációk kedvcsináló jelleggel láthatóak.

Kategóriák: ,

Leírás

Mióta megismertem a gyantaöntés tudományával, kézművesként megtaláltam a nagy szerelmemet! Minden fában és fűszálban a leendő ékszerek szépsége köszön vissza. Sokszor van tele a táskám apró virágokkal, levelekkel, amiket nagy gondossággal préselek le Édesapám régi vaskos könyvében mikor hazaérek. Hihetetlen felfedezés, hogy mennyi csodát tartogat a természet, ha egy percre megállunk és odafigyelünk a környezetünkre. Miután a növények elvesztik nedvességtartalmukat, folyékony műgyantába szórom őket, ezután már csak pár óra és megmutatják milyen csodálatos ékszerek lettek. Nagy gondossággal saját kézzel polírozok le minden egyes darabot, hogy felületük elnyerje a tökéletes fényét és simaságát. Az Örökszép ékszerekre törhetetlenségi garanciát vállalok, küllemükkel ellentétben ugyanis egyáltalán nem törékenyek.

Az Örökszép ékszerek készítése hasonlít a zeneművek megkomponálásához: a hangok ez esetben virágok és levelek, nekem csak annyi a dolgom, hogy megteremtsem a harmóniát.
Benyusz Csilla

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.