Back to Fülbevalók

Bordó ágas pontfülbevaló

2990 Ft

Intenzív színének köszönhetően a bordó ágas pontfülbeval apró, mégis figyelemfelkeltő kiegészítőd lehet a hétköznapokban.

A fülbevaló 11 mm-es gömb, ami egy NEMESACÉL bedugós fülbevalóalapra van rögzítve.

Viseld magadon a természet ajándékát!

 

Csomagodat a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül útnak indítjuk!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Mióta megismertem a gyantaöntés tudományával, kézművesként megtaláltam a nagy szerelmemet! Minden fában és fűszálban a leendő ékszerek szépsége köszön vissza. Sokszor van tele a táskám apró virágokkal, levelekkel, amiket nagy gondossággal préselek le Édesapám régi vaskos könyvében mikor hazaérek. Hihetetlen felfedezés, hogy mennyi csodát tartogat a természet, ha egy percre megállunk és odafigyelünk a környezetünkre. Miután a növények elvesztik nedvességtartalmukat, folyékony műgyantába szórom őket, ezután már csak pár óra és megmutatják milyen csodálatos ékszerek lettek. Nagy gondossággal saját kézzel polírozok le minden egyes darabot, hogy felületük elnyerje a tökéletes fényét és simaságát. Az Örökszép ékszerekre törhetetlenségi garanciát vállalok, küllemükkel ellentétben ugyanis egyáltalán nem törékenyek.

Az Örökszép ékszerek készítése hasonlít a zeneművek megkomponálásához: a hangok ez esetben virágok és levelek, nekem csak annyi a dolgom, hogy megteremtsem a harmóniát.
Benyusz Csilla

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.