Házhozszállítás DPD futárszolgálattal Magyarországra előre utalással – 1490 Ft

A küldemények házhozszállítása a DPD futárszolgálattal történik, a webáruházban leadott sikeres megrendelést követően. A megrendelést a DPD futárszolgálat viszi ki, az átutalás beérkezését követő 5 munkanapon belül átadjuk a futárnak csomagod!

 

Postán maradó levélküldemény – 700 Ft

A küldeményeket lehetőség van Postán maradó levélként is megrendelni. Ezen szállítási opció kiválasztásával vállalod, hogy a rendelés leadásakor az általad kiválasztott Posta címét és számát leírod a megjegyzésbe, valamint a feladásról szóló értesítést követő munkanapon azt átveszed. Mivel a Posta nem tájékoztat, hogy postán maradó leveled érkezett, így a feladás napján Én vállalom, hogy a rendeléskor megadott e-mail címen értesítelek.

A megrendelést utánvéttel nem tudod kifizetni a postán, ezért kérlek, ha ezt a szállítási opciót választod, akkor vagy Közvetlen banki átutalással vagy Paypay-lal egyenlítsd ki a csomag díját. Az átutalás beérkezését követő 5 munkanapon belül csomagod útnak indítom.

A szállítási díj minden esetben a Vevőt terheli, mely a számla végösszegén is megjelenik. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson észlelt sérülés esetén azonnal kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli!

 

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk a szállító személyét vagy a szállítás egyéb feltételeit. Erről a honlapon mindig késedelem nélkül tájékoztatjuk a megrendelőinket. A szállítás aktuális feltételeire vonatkozóan mindig a megrendelés napján irányadó jelen Felhasználási feltételek vonatkoznak.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvételre is van lehetőséged, melyet fizethetsz Közvetlen banki átutalással vagy Paypallal.
A személyes átvételek budapesti helyszínen történnek, a következő időpontról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: ESEMÉNYEK