Házhoz szállítás MPL/DPD futárszolgálattal Magyarországra előre utalással – 1690 Ft

A küldemények házhoz szállítása futárszolgálattal történik, a webáruházban leadott sikeres megrendelést követően.
Az átutalás beérkezését követő 7 munkanapon belül átadjuk csomagod a futárnak!

 

Postán maradó levélküldemény – 700 Ft

A küldeményeket lehetőség van Postán maradó levélként is megrendelni.
Ezen szállítási opció kiválasztásával vállalod, hogy a rendelés leadásakor az általad kiválasztott Posta címét és számát leírod a megjegyzésbe. Webshopunk automatikus email-t küld a csomag feladásáról, melyet a következő munkanapon, de legkésőbb 10 munkanapig átvehetsz a megadott postán.

A megrendelést utánvéttel nem tudod kifizetni a postán, ezért kérlek, ha ezt a szállítási opciót választod, akkor vagy Közvetlen banki átutalással vagy Paypay-lal egyenlítsd ki a csomag díját. Az átutalás beérkezését követő 5 munkanapon belül csomagod útnak indítom.

A szállítási díj minden esetben a Vevőt terheli, mely a számla végösszegén is megjelenik. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson észlelt sérülés esetén azonnal kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli!

 

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk a szállító személyét vagy a szállítás egyéb feltételeit. Erről a honlapon mindig késedelem nélkül tájékoztatjuk a megrendelőinket. A szállítás aktuális feltételeire vonatkozóan mindig a megrendelés napján irányadó jelen Felhasználási feltételek vonatkoznak.

 

Ingyen szállítás:

Vásárlóinkat 15.000 Ft feletti kosárértéknél ingyen szállítással ajándékozzuk meg Magyarországon belül. Ezt a lehetőséget a webáruházban rögtön be tudod állítani amint elérted a kívánt összeget.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvételre is van lehetőséged, melyet fizethetsz Közvetlen banki átutalással vagy Paypallal.
A személyes átvételek 2019-ben kizárólag Zichyújfaluban érhetőek el.

 

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal Európa országaiba – 2790 Ft

A küldemények házhoz szállítása MPL futárszolgálattal történik, a webáruházban leadott sikeres megrendelést követően. Az átutalás beérkezését követő 7 munkanapon belül átadjuk csomagod a futárnak!