Házhozszállítás DPD futárszolgálattal Magyarországra előre utalással – 1385 Ft

A küldemények házhozszállítása a DPD futárszolgálattal történik, a webáruházban leadott sikeres megrendelést követően. A megrendelést a DPD futárszolgálat viszi ki, az átutalás beérkezését követő 3 napon belül kézhez kapja csomagját! Ez alól kivétel, ha kifogyott terméket vásárolt, azt a rendelés beérkezésétől számított 5 munkanap alatt tudjuk átadni a futárnak.

Utánvét DPD futárszolgálattal Magyarországra – 1785 Ft

A küldeményeket utánvétes formában is megrendelheti, ez azt jelenti, hogy a futárnak az átvételkor kell kifizetnie a csomag költségét készpénzben.

A szállítási díj mindkét esetben a Vevőt terheli, mely a számla végösszegén is megjelenik. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén azonnal kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli!

Postán maradó levélküldemény – 700 Ft

A küldeményeket lehetőség van Postán maradó levélként is megrendelni. Ezen szállítási opció kiválasztásával a Vevő vállalja, hogy a rendelés leadásakor az általa kiválasztott Posta címét és számát is leírja a megjegyzésbe, valamint a feladásról szóló értesítést követő munkanapon azt átveszi. Mivel a Posta nem tájékoztatja a Vevőt, hogy levele érkezett, így a feladás napján Mi vállaljuk, hogy a rendeléskor megadott e-mail címen értesítjük.

A megrendelést az átutalás beérkezését követő 3 napon belül feladjuk. Ez alól kivétel, ha kifogyott terméket vásárolt, azt a rendelés beérkezésétől számított 5 munkanap alatt tudjuk átadni a futárnak.

A szállítási díj a Vevőt terheli, mely a számla végösszegén is megjelenik. A csomagot átvételkor a Postán szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén azonnal kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli!

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk a szállító személyét vagy a szállítás egyéb feltételeit. Erről a honlapon mindig késedelem nélkül tájékoztatjuk a megrendelőinket. A szállítás aktuális feltételeire vonatkozóan mindig a megrendelés napján irányadó jelen Felhasználási feltételek vonatkoznak.

 

 

Személyes átvétel:

Budapesti valamint gárdonyi megrendelőimnek lehetősége van a személyes átvételre előre egyeztetett időpontban.