Kézműves termékeink minden egyes darabját saját kézzel készítjük, így biztos lehetsz benne, hogy a szívünk is benne van, ugyanakkor ez a különleges munkafolyamat magában rejti az apróbb buborékok felbukkanásának lehetőségét.
Kérlek, ne hibaként tekints rájuk, épp ellenkezőleg, tőlük kapja légies karakterét az ékszer! Ezek a buborékok maximum 2 mm szélesek és mindig lecsiszoljuk, hogy ne okozzanak sérülést az ékszerek használata során.
Amennyiben mégsem vagy megelégedve, kézhezvételtől számított 15 napon belül jelezd felém és visszakapod a teljes vételárat!
Orvosi acél szerelékek:

Szerelékeinket az elmúlt években allergiamentes orvosi acél anyagból készítettekre cseréltük, ezzel biztosítva, hogy nem csupán a gyanta, de a szerelékek is valóban örökszépek és nem sárgulnak be a hordás során. Néhány ékszerünk kivételt tekint ez alól, mivel még nem találtuk meg a megfelelő nemesacél szereléket, de a termékleírásokban ezt mindig egyértelműen jelezzük.

 

Méretprobléma:

Abban az esetben ha ajándékba rendelted vagy kaptad az ékszert nagyobb a tévesztés lehetősége, épp ezért méretprobléma miatt cserélendő ékszereknél elengedem a második futár díját.