Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AJÁNLAT ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE

Menyasszonyi csokor tartósítása profin

 

A házasságkötés egy varázslatos pillanat minden pár életében, melyet a lehető legszebb és legtöbb módon szeretnének megőrizni emlékezetükben. Ennek apropóján egyre több friss házas keresett meg minket, hogy menyasszonyi csokorból készítsünk egyedi Esküvői Emlékőrt, így született meg ez a termékcsalád lassan már 8 éve.

 

Mivel a legjobb marketing még mindig az ajánlás, így Téged keresünk, ha esküvői szolgáltatóként dolgozol és szívesen ajánlanád az Örökszépet ügyfeleidnek 10% jutalékért.
 

Rengeteg menyasszonynak okoz fejtörést a csokor megőrzése, amin általában csak az esküvő után kezdenek el gondolkodni, így garantáltan örülni fognak, ha felhívod a figyelmüket erre a szolgáltatásra.


A menyasszonyi csokrot friss állapotában tudjuk fogadni, ezzel gyors és könnyű megoldást kínálva az ifjú párnak.


Termékkínálatunkban a Pandora karkötőre felfűzhető gyöngyöktől a 30 cm átmérőjű dísztárgyakig rengeteg opció közül választhatnak az érdeklődők. /Görgess a lap aljára és nézd meg eddigi munkáinkat!/ 8 éves tapasztalattal, professzionális szárítási technikával dolgozunk a legjobb végeredmény elérése érdekében. Munkánkra 2 év garanciát adunk!

Ha valaki teljesen egyedi elképzeléssel érkezik hozzánk, azt a legjobb tudásunk szerint igyekszünk megvalósítani.


Érdekel az ajánlat?

Gondolom Te is hadilábon állsz az idővel, ahogy mi, így nem bonyolítjuk túl a dolgot, az alábbiakból fog állni az együttműködés:

  1. Amennyiben érdekel az együttműködés, írj nekünk emailt /orokszepinfo@gmail.com/ és egy szerződés keretében megkötjük a megállapodást.
  2. Minden partnerünk részére egyedi kuponkódot hozunk létre, így tudjuk nyomon követni, hogy a Te munkád gyümölcséből talált ránk az ifjú pár!
  3. A kuponkódot megoszthatod a saját weboldaladon, közösségi média felületeiden, plusz minőségi brossúrát is készítünk részedre, hogy fizikailag is át tudd adni ügyfeleidnek, mint egy extra ajándékot.
  4. A kuponkóddal leadott vásárlások 10%-át fogjuk elutalni részedre minden hónap 10-ig.

 

Légy részese az Örökszép sikereinek!

 

Várom megkeresésed!

Nagygálné Csilla
Örökszép