Köszönjük!

posted in: vásárok | 0

Kedves Követőink, Örökszép Barátaink!

Ideje elköszönnünk ettől az évtől, azonban fontos, hogy ne csak a nehézségekre emlékezzünk, bármennyit is tartogatott számunkra a 2020-as év.
Egyszer azt olvastam valahol, hogy mivel minden eljön és el is múlik és ami múlik, annak a helyén valami új keletkezik, (egy új kezdet), így nagyon fontos, hogy hogyan veszünk búcsút attól, ami múlik. Teljesen egyet tudtam érteni ezzel az állásponttal. Mert egy keserű történet vége is hozzásegíthet minket ahhoz, hogy az új storynk happy end legyen.
Min múlik? Csak rajtunk.
Erőn felül dolgoztunk egész évben, mert csak az Örökszép manufaktúrából van bevételünk és meglepetésünkre a Coviddal töltött év lett az 5 éves fennállásunk egyik legerősebb időszaka. Sosem lehetünk elég hálásak azért, hogy a hazai gyártókat támogattátok ebben a nehéz időszakban és ezzel minket is, megmentve ezáltal a családunkat a csődtől, támogattátok továbbra is azt a számunkra felfoghatatlan boldogságfaktort, hogy egymással dolgozhatunk egymásért.
Ezért szeretnénk Veletek megosztani azt a varázslatos hírt is, hogy potyautas érkezett a fedélzetre idén, azaz pontosabban jövőre fogunk csak találkozni vele szemtől-szemben, ha minden igaz, egy újabb tüneményes Nagygál kiscsajjal. Igen Natinak kistestvére lesz. Elképesztően boldogok vagyunk a hírtől, különösen azért, mert nekünk nagyon sok harcba került, hogy gyermekáldással ajándékozzon meg minket az élet először is, de ez egy másik történet és nem is ez a lényeg most.
Nagyon-nagyon köszönjük a rengeteg támogatást, amit kaptunk Tőletek még egyszer! Nagy reményekkel nézünk elébe a 2021-es évnek, bízunk benne, hogy újdonságaink, alkotásaink hasonlóan az idei évhez közönségre találnak és amit a legjobban várunk, hogy újra vásározhassunk és találkozhassunk Veletek személyesen!
Mindenkinek Áldott, Boldog Új Évet Kívánunk!
Ölelünk Titeket!
Csilla, Peti, Nati és a mi Franciska kislányunk a pocakban!