Péntek 13, Apa ezt kívánom!

posted in: vásárok | 0
Sziasztok!
Péntek 13, na kinek hány babona fűződik ehhez a naphoz?
Fekete macskánk is van, nem félünk, DE azért el kell áruljak valamit. Velem szokszor a hétköznapok nem egyszerűek, mármint Petinek 😃 😃 , hát még ha ilyen baljós nap is kísér minket, mint egy péntek 13. 😃 🙂 😍 😈
Arra gondoltunk emiatt, hogy szerintünk ez az a nap, amikor minden Nő (legyen az barátnő, feleség, Édesanya vagy mind egyben) megérdemel egy kis kényeztetést, szétnézhet nálunk a webshopban és jól elküldheti élete párjának, hogy mivel lephetné meg mondjuk a fa alatt. Lássuk be ez mindenkinek feldobja a napját. 🙂
Ezért a mai napon befutó medálrendelésekhez, ha hozzácsaptok egy pontfülbevalót és beírjátok az EZTKIVANOM13 kuponkódot, akkor INGYEN a tiétek a füli!
Na mit szóltok?
Már nem is olyan baljós ez a nap, ha egy tűzpiros glixia fülbevaló is a tiétek az Édenkert medál mellé!
Szerintem ez elég jó deal, mindenkinek. Ugye Peti? 😃 😃 ❤
SŐT! LEGYEN SZERENCSÉJE MINDENKINEK! Aki idén rendel még tőlünk minden vásárlás mellé kap egy 1000 Ft kedvezményre jogosító Örökszép vásárlási utalványt, ami 2021. január 01. – 2021. január 31. között használható fel!
Mindenkinek sok szerencsét kívánunk a mai napra! Holnap már hétvége! 🙂
Csilla&Peti
Ne feledjétek! Egyedi rendeléseket – tehát ami nincs fenn a webshop alaptermékei között – 2020. 11. 30-ig fogadunk.
Az elkészítési idő 10 munkanapra változik a karácsonyi időszakban attól a naptól számolva, hogy az “emlék”megérkezett hozzánk.
Katalógustermékeink a webshopból 2020.12.10-ig rendelhetőek.