Áremelés 2020. 10. 01.

posted in: vásárok | 0
Kedves Vásárlóink!
Idén ünnepeltük a vállalkozás 5 éves fennállását, talán emlékeztek még a szülinapi akcióra.
Egyidejűleg idén számot kellett vetnünk azzal, hogy közel 3 éve változatlan árban, de egyre magasabb minőségben és egyre több újdonsággal vagyunk jelen a piacon értünk, értetek, az ünnepi pillanatokért.
A fejlődésünknek azonban nem állhatunk útjában, szeretnénk új tagokkal bővülni, akik segítenek az ékszerkészítés folyamataiban, illetve tavasz óta tesztelünk egy új ÖKO gyantát, melynek az alapanyag költsége is magasabb. Jó hír viszont, hogy ez a szuper ÖKO gyanta eddig tökéletesen teljesít a tesztek során, ezért úgy döntöttünk, hogy átállunk rá.
Nyilván az elmúlt 3 évben minden más is drágult körülöttünk, amelyek elengedhetetlenek az Örökszép műhelyének működéséhez, kénytelenek vagyunk ezért azt a nehéz döntést meghozni, hogy termékeink ára 2020. október 1-től 10%-kal emelkednek.
Bízunk benne, hogy kevésbé lesz fájdalmas a következő megrendelésetek során ezt a – működésünkhöz elengedhetetlen – áremelést vállalni, ha az átállást rögtön egy akcióval kezdjük.
Mindenki, aki 2020. október 01. – 2020. október 31. között vásárol legalább 5000 Ft értékben, kap megrendelése mellé egy 500 Ft értékű Örökszép vásárlási utalványt, amelyet 2020. december 31-ig lehet felhasználni (Hamarosan itt a Karácsony, amire gőzerővel készülünk.)
Nagyon köszönjük a megértéseteket!
Üdv,Csilla, Peti és Nati