Határtalan boldogság – szerepeltünk a Balatoni nyár c. műsorban!

Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy idén meghívást kaptunk a Balatoni nyár c. műsorba, ahol Peti mesélt az általunk készített ékszerekről. Első tévészereplésünk lévén nagyon izgultunk, de ez az izgalom határtalan boldogsággal töltött el minket, hiszen az egész ország előtt beszélhettünk szívügyünkről, az Örökszép ékszerekről. Most ebből az interjúból hoztunk neked egy kis ízelítőt, de ha kíváncsi vagy a teljes verzióra, akkor kattints erre a linkre és a 39-ik perctől figyelj nagyon! 🙂

BALATONI NYÁR

Az ékszereket saját kezűleg, közösen készítjük

Grafikusművészként enyém az ékszerkészítés kreatív oldala. A virágokból, növényekből én tervezem meg a kompozíciókat. Szeretem az egyszerű, letisztult formavilágot, amikor csak egyetlen növény bukkan elő a gyantából, de gyakran kísérletezem a színpompásabb, egymást jól kiegészítő növényekkel is. A lényeg, hogy a végeredmény harmonikus összképet eredményezzen. A párom az ékszerkészítés gyakorlati részének mestere. Ő az, aki precíz munkájával üvegszerű gyantát varázsol a növénykompozíciók köré, amik ez által megőrzik a légies könnyedségüket.

Ezt jól tükrözi a Türkiz pitypangos karperec is, ami az egyszerűségével hívja fel magára a figyelmet. A műsorvezető hölgy, Barbara is rögtön erre csapott le, amit fel is vett és egészen a műsor végéig magán viselt.

 

A növények kiválasztása intuitív módon történik

Az ékszerekben megjelenő növényeket ráérzés alapján választjuk ki. Szeretjük a természet közelségét, gyakran megyünk sétálni, kirándulni. Ilyenkor nyitott szemmel járunk és észrevesszük, ami szép. Ha találunk valami olyan növénykülönlegességet, amit akár az ékszerekben is el tudunk képzelni, akkor azt gondosan eltesszük a batyunkba és hazavisszük. Igazi kedvenceink a szántók, mezők, erdők, vízpartok, de előfordul, hogy az otthonunk melletti kertből is gyűjtögetünk. 

Az egyik sikeres zsákmányunk volt az Édenkert karperecben megörökített tűzpiros botanikai kavalkád, aminek a dinamizmusát egy kis zölddel igyekeztünk harmóniába hozni. Ez volt az egyik ékszer, amit a műsorban ajándékba adtunk Szandinak és lányának.

Örök életet adunk a természet szépségének

Az Örökszép ékszerek megalkotásakor az a misszió vezérel minket, hogy a természet szépségét megörökítsük és ez által időtlenné tegyük. A párom két komponensű gyantával dolgozik, ami lényegében egy műgyanta. Az ő szavaival élve, a kiöntés olyan, mint a muffin készítés. A fülbevalókhoz, karperecekhez, medálokhoz vannak különböző szilikon formáink, amikbe én beleteszem a növényeket az általam elképzelt kompozícióban. Miután gondosan elrendezgettem a szirmokat, leveleket, magocskákat, jön Peti és a folyékony halmazállapotú gyantát óvatosan beletölti a formákba. 

A vöröses fellegekkel kísért naplemente inspirálta Perzselő ősz karperec is egy igazi favorit a kínálatunkban. Ez volt a másik ékszer, amit Szandiék ajándékba kaptak tőlünk.

Ékszereink emlékeket is magukban rejthetnek

Igazán kedves feladatnak érezzük az Emlékőr ékszerek készítését, amik abban különböznek a hagyományos változatoktól, hogy egy-egy jelentőségteljes emléket őriznek magukban. Ezek lehetnek a menyasszonyi csokorból származó virágszirmok, de sokan kérik tőlünk, hogy a csemetéjük első hajtincsét rejtsük bele az ékszerekbe. 

Az egyik legújabb termékünk a műgyanta maci, hasán névfelirattal, benne pitypangernyőkkel és hajtinccsel a Baba-Gyermek Emlékőr szíves bocs asztaldísz, ami szintén szerepelt a műsorban. 

Ha te is magadon szeretnéd viselni a természet szépségét, akkor válogass kedvedre az Örökszép ékszereink között, amiket szívvel-lélekkel készítünk neked! Konkrét elképzelésed van, amit szeretnél valóra váltani? Akkor is tudunk neked segíteni. Vedd fel velünk a kapcsolatot és az egyedi kéréseid alapján megalkotjuk neked az álomékszereidet!