Nem adjuk fel, míg egy darabban látsz!

posted in: vásárok | 0
Az elmúlt 2 hétben sok gondolat kavargott a fejünkben. Gondolkodtunk a szüneteltetésen és hogy nem az ékszer a legfontosabb ebben a koronavírus okozta helyzetben, de örömmel vettük, hogy így is sokan vásároltatok!
Nem hisszük, hogy a rendelési lehetőség biztosítása káros lenne bárkire, nekünk pedig szükségünk van arra, hogy folytathassuk a munkát! Tervezünk olyan lakásdíszeket, melyek ilyenkor képes felvidítani a lelkedet, főleg, ha egy pici kertecske sem áll rendelkezésedre.
Sajnos az ingyen szállítást nem bírja még el a vállalkozás, így azt nem tudjuk tovább értékhatár nélkül biztosítani, helyette:

A házhoz szállítás a rendkívüli helyzet végéig 990 Ft!

A csomag méretétől függően ajánlott levélként fogjuk feladni vagy futárral, de továbbra is szeretnénk, ha senkinek nem kellene miattunk postára járkálnia, így a postán maradó opció most nem elérhető a webshopban.

A csomagfeladási protokoll marad, a 2-3 napos lappangási időt figyelembe véve:

A rendeléseket mostantól péntekenként adjuk fel elsőbbségi nélkül, így garantáltan 4 nap mire kibontod./A borítékon kívülről ettől még lehet bármi, így azt minél gyorsabban dobd ki és moss kezet!/ Természetesen betegen nem fogunk dolgozni, ez nem kérdés, de fő az óvatosság!

 

AZ ÉKSZEREKET ALKOHOLOS FERTŐTLENÍTŐVEL LEFÚJNI TILOS!

A gyanta rosszul reagál az alkoholos permetekre, így ha mindenképp szeretnéd fertőtleníteni, akkor sima szappanos meleg vízzel ,mosd át a felületét és puha törölközővel töröld szárazra.

Ebben a helyzetben fokozottan él a VÁSÁROLJ MAGYAR VÁLLALKOZÓTÓL kampány!

Talán sosem volt még ennyire szükség, hogy vedd a magyar terméket és védd meg ezzel a magyar vállalkozókat, mert nagyon sokan csődbe mehetnek egy ilyen bizonytalan helyzetben. Ne a tucat bizsut, ne a tucat ezüstöt vedd most ajándékba, hanem vásárolj tőlünk, hogy az álmunk túlélje ezt a válságot és alkothassunk tovább!

Jó egészséget kívánunk!

Csilla és Peti