2 éves az Örökszép!

posted in: játék | 0

 

Hihetetlenül gyorsan elrepült ez a 2 év!

Szinte fel sem ocsúdtam és mára már olyan természetes, hogy vállalkozó lehetek és csak az Örökszép ékszerek készítésével foglalkozhatok.

Minden kezdet nehéz, az enyém is az volt, sosem felejtem el, mikor bömbölve görnyedtem az első öntőformám felett, hogy mégis mit ronthattam el. Aztán a negyedik szilikontípus megvásárlása után sikerült az első karkötőt kiemelni a formából. 🙂

Íme:

 

Természetesen ekkor hatalmas lendületet vett a dolog, hiszen csodás pitypangos karperecek készültek és tényleg már csak a fényesítésen kellett javítani. Laza fél év volt mire azt mondhattam, tökéletesen csillogott a végeredmény.

A munka 100%-ig kézműves, de ezen nem is szeretnénk változtatni. Összesen 6-féle anyaggal dolgozzuk meg a karperec felületét, mire eléri a csodás tükörfényt, így egy ékszer elkészítése minimum 1 órát vesz igénybe.

A fejlődés azóta is töretlen, mind a mai napig vár rám egy új, megfejtendő fejlesztési folyamat amin agyalhatok szabadidőmben.

Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt 2 évben több 100 gyantaékszerrel gazdagíthattam a magyar vásárlóközönséget és nagyon köszönöm a rengeteg elismerő szót, ami erőt adott a hajtósabb időszakokban is!

Szeretném meghálálni a rajongásodat, így születésnapunk alkalmából most egy 20.000 Ft-os ajándékutalványt sorsolok ki az alábbi kérdőívet kitöltők közt!

Köszönöm, hogy itt vagy!

Leave a Reply