Mindenhol jó vásározni, de a legjobb Kecelen!

posted in: vásárok | 0

 

Az elmúlt hétvégén lehetőséget kaptam a keceli virágfesztiválon kiállítóként résztvenni az ékszereimmel. Bevallom őszintén, kicsit kesernyés mosoly ült az arcomra amikor leszálltam a buszról 3 órás utunk végére érve, elvégre az árusok általában Budapestre jönnek fel vásározni és nem vidékre mennek Pestről. Uhh, mi lesz itt??? 🙂 Párommal kettesben a GPS segítségével elindultunk a Sportcsarnokhoz, ahol a Vásár fő helyszíne volt, természetesen eltévedtünk, így a megnyitó ünnepségre épp csak beestünk.

Ahogy beléptem a csarnokba, rájöttem, hogy ez nem a megszokott vásári hangulat!

Rengeteg virág színvonalasan tálalva, küztük kis utcácskák körbe a teremben. Egyből tudtam, ez a virágok ünnepe lesz! Felvillanyozva kerestem a saját asztalomat és büszkén tettem ki állványaimra azt cirka 160 db ékszert, amit még előtte való éjjel is políroztunk a Párommal!

20161204_093151

 

A rendezvény 3 napja alatt, rengeteg különleges embert ismerhettem meg, itt emelném ki a két főszervezőt, Henit és Esztert, akiknek a munkája lehetővé tette ezt a profi, magas színvonalú esemény megszületését! Sokan nem tudják, de a Keceli Virágfesztivál 30 éves múltra tekint vissza, és igazi kuriózum a zord télben ennyi csodaszép virág közt sétálni. Az esemény Facebook oldalát itt találjátok: FLORA KECEL

 

20161204_093233

 

Mellettünk egy nagyon különleges stand helyezkedett el, Halmosi Mónika virágokból készült lekvárjait, szörpjeit és egyéb finomságait tudták megvásárolni a látogatók. Természetesen én is elcsábultam, így a karácsonyi repertoárba egy rózsalekváros piskóta is felkerült! 🙂

 

15193453_1780673218852680_8654401233649258849_n

 

A legpozitívabb élményeimet pedig maguk a vásárlók adták. Lehet giccsesen hangzik, de rengeteg energiát nyerek a rengeteg boldog emberből, akik igazi kincsként vásárolják meg portékáimat! Utólag visszatekintve nagyon örülök, hogy meghívást kaptam és elzötyögtem az ország eme különleges tájára, a virágok téli ünnepére!

 

 

Leave a Reply