7 tuti tipp Férfiaknak hogyan válasszanak ékszert ajándékba!

posted in: vásárok | 0

A visszaszámlálás elindult!

Közeleg a Karácsony, az egész világ legszebb ünnepe vár ránk pár héten belül. A Karácsony nemcsak a szeretet ünnepe, hanem a kis Jézus születése, a megpihenés, a megbocsátás, a lenyugvás és a

„jaj ne, mit vegyek a Páromnak, Édesanyámnak, Lányomnak már megint…?”

őrült ideje.
Mi nők sok mindenben különbözünk a férfiaktól – persze, tiszteljük a Férfi nemet, dicsőítjük a teremtés koronáját, de valljuk be őszintén, hogy az év ezen időszakában, valahogy kopik a kreativitásuk. Szó se róla, nagy meló egész évben hajtani, hogy megfeleljenek nekünk névnapkor, születésnapkor, Valentin napkor, évfordulókor… és teljesen érthető, hogy még ők is elfáradnak az év végére. De milyen jó, hogy mi még ilyenkor sem pihenünk – ha ajándékozásról van szó, és tudunk nekik tippeket, trükköket, praktikákat adni.

Egy ilyen igazán jó tipp az ékszer! Jó-jó, elcsépelt gondolat lehet egyeseknek, hiszen ékszerből már biztosan vásároltak a férfiak az idei évben. Biztosan lapul az ékszeresládikában köves, ezüst, arany esetleg gyémántból is, de olyan, ami igazán különleges, ami biztosan nincsen Neki, az a valódi növényeket tartalmazó gyantaékszer valamelyik gyönyörű darabja.

shutterstock_327632621

Tehát kedves Férfiak, a következő pár sorban ilyen esetre ajánlunk Nektek egy gyorstalpalót, hogy ha ékszert akartok vásárolni, hogyan és miként döntsetek úgy, hogy a választott Hölgy ne tudjon róla és a meglepetés öröme megmaradjon.

  1. Tudd, hogy mi Nők, mindig örülünk az ékszernek, akkor is ha egy komolyabb közös ajándékot beszéltünk meg a Családdal!

  2. Az ékszerben megfogalmazott kreativitást és egyediséget mindennél jobban imádjuk, mert így kifejezhetjük különlegességünket!

  3. Ha nem tudod milyen ékszert vegyél, nézd meg milyen színű ruhákat hord Szeretted, melyik a legdominánsabb szín közöttük!

  4. Döntő lehet még a szemszín. Sárga, narancs, vörös és bíbor meleg színek, a barnaszemű hölgyeknek, míg a zöld és kékszemű hölgyeknek a hideg színárnyalatok állnak jobban.

  5. Lehetsz bátor is, kockázatkedvelő és egy teljesen új színt választasz. Ha mégsem tetszene, van egy jó hírem: meghosszabbított cseregaranciát vállalok 2017. 01.10-ig!

  6. A karperec és gyűrű méretet egy már meglévő darab belső átmérőjének lemérésével tudod meghatározni, vagy ha nincs rá mód, kérj segítséget egy közeli barátnőjétől aki saját kezéhez viszonyítva tudni fogja a pontos méreteket!

  7. Mindegy mit veszel a Hölgynek, a lényeg, hogy szánj rá egy kis időt és gondold végig minek is örülne és biztos vagyok benne, ha azt szeretettel teszed, akkor a siker nem marad el.

A karácsonyi kollekció darabjaiért kattints IDE!

 

Kellemes Ünnepi készülődést kívánok!

Leave a Reply